Emma Wackers

Boost your Beauty Business

What we do for you

Video and Photography

Content marketing

Social Media

Rebrand the old You

Video and Photography

Jouw Beautybuisiness is meer dan je salon alleen. De behandelingen, de producten en jouw team zijn allemaal onderdeel van de Beauty-Experience. Daarom wil je dat dat dit optimaal in beeld komt. We maken niet alleen foto's van de salon, maar ook van de behandelingen, producten en behandelaars.
Daarnaast kun je ook video's laten maken, voor in de salon lobby, social media of op je website. Capture de experience die jouw klanten te wachten staat!

Content Marketing

Hoe maak je zelf goede foto's voor op je social media? Wat komt er allemaal bij kijken om klanten aan je te binden en welke kleuren kun je gebruiken om je Instafeed geen rommeltje te laten worden?
Alles wat hierbij komt kijken van het verbeteren van je eigen foto's tot aan het creëren van content kunnen wij voor jou regelen.

Boost social media

Merk jij dat je social media niet zo goed loopt als dat je zelf zou willen? Is jouw Instafeed een rommeltje of weet je niet goed hoe je het in kan zetten om je klanten te bereiken? Geef je social media dan samen met ons een Boost.
Je kunt denken aan het verbeteren van je posts tot aan een (eenmalige) cursus voor je team. Wij kijken met je mee en zien waar jij kan groeien!

Rebrand the old you

Vanaf de dag dat jij en je salon begonnen zijn, groei je elke dag, maar is jouw logo en huisstijl wel mee gegroeid? Vaak is dit niet het geval en dat is zonde, je werkt hard en professioneel en dat wil je ook met jouw huisstijl uitstralen.
Wij zijn gespecialiseerd op het Re-branden van Beautysalons. Alles wat je al had in een nieuw en beter passend jasje, zo straal jij uit wat je bent!

Choose your Boost

The Basics

Wanneer je net begint met je boost is het cruciaal om je klanten een goed beeld te geven van wie je bent en wat je doet.
Daarvoor heb je goede foto's nodig. Jij, je producten en je zaak zijn samen je visitekaartje..

The Upgrade

Groei mee met je salon door een nieuwe huisstijl en foto's te ontwikkelen.
Met The Upgrade kijken we samen waar jouw verbeteringen liggen, we vernieuwen jouw oude logo en huisstijl en maken foto's van de gehele Beauty-experience die jij aanbied, zodat we jouw Beautysalon de ultieme boost geven.

The All - In

Met het All-In pakket (Re)Brand je jouw gehele beauty-bedrijf, we kijken naar je logo, naar je social media en maken een overzichtsfilmpje voor je salon en online, kortom hoe jouw klanten aangesproken worden van begin tot eind. Dit optimaliseren we met een vernieuwde huisstijl, nieuwe foto's en content voor social media.
Ook kijken we samen naar hoe jij jouw media zo goed mogelijk kunnen inzetten om jouw klanten te bereiken.

€450,-

excl. 21% btw

€950,-

excl. 21% btw

€2200,-

excl. 21% btw

Contact

Heb je nog vragen, wil je net iets anders dan de pakketten aanbieden, of gewoon je opties overleggen?
Neem contact met ons op!

info@emmawackers.com
+316 510 45 998

Using Format